Поліція не виявила порушень у ремонті вулиці Щербанюка

02.07.2019

Громадянська мережа ОПОРА зверталася до правоохоронців щодо ймовірного підкупу виборців

Оксана Продан була однією з ініціаторів ремонту аварійної вулиці Щербанюка. Вона об’єднала місцевих мешканців і підприємців, що посприяло швидкій організації роботи. Однак Громадянська мережа ОПОРА побачила у цьому ймовірний підкуп виборців, оскільки Оксана Продан балотується у депутати за мажоритарним округом у Чернівцях.

Представники ОПОРи звернулися до поліції із відповідною заявою.

Однак правоохоронці, розглянули її і не виявили ознак підкупу. Про це заявила Оксана Продан на токшоу “Виборчий округ: співбесіда” на UA:Буковина.

«У мене з собою є довідка, якщо хочете, я можу зараз показати. Поліція вже нічого не перевіряє, вони відмовили, тому що вважають, що жодних питань стосовно порушення закону там не було», – заявила Оксана Продан.

У Відділі комунікації поліції Чернівецької області підтвердили, що відповідне звернення від ОПОРи було зареєстровано і перевірено. За результатом перевірки, ознак підкупу виборців виявлено не було.

Також Оксана Продан висловила свої міркування щодо того, чому саме у передвиборчий час до неї звернулися мешканці.

«Вперше до мене звернулися щодо Хотинської у травні. Чому саме перед виборами звернулися? Напевно, люди свідомі зрозуміли, що люди, які працювали по мажоритарному округу, вже нічого не зроблять, а кандидати можуть показати ту роботу, за яку варто за них голосувати. Думаю, що саме це було причиною звернення саме зараз», – зазначила кандидат у депутати.

Варто зазначити, що вулицю Щербанюка поліція раніше визначала аварійною.

Джерело: «Чернівецький промінь»

Коментарі
  • а на тротуари мабуть тепер треба пішоходам скинутись ,а то хотів сьогодні пройтись,подивитись на нову дорогу то чуть ноги не поламав,машини вже їздять а людям де ходити???

  • пане Миколо!
    Це питання до Каспрука. Ідіть до нього з костуром, іначе не прийме. 6.5 млн.грн. бюджетних коштів жителі вул. Щербанюка йому заощадили. Вистачить не тільки на цю вулицю. Комунікацій під тротуарами міняти не потрібно.

  • Коли вулицю власноруч ремонтував не ПРОДАН та КО то наша поліція наклала штраф де правда ???????????

    • Тупе питання))) той деятєль найняв трьох біідолашних вуйків з лопатами яму на перехресті, а Продан залучила найкращих фахівців профессіоналів заасфальтувати вулицю.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини