Чи повірять чернівчани знову в порожні обіцянки Федорука?

02.07.2019

За 7 років “бурхливої діяльності” нардеп згадав про Чернівці лише у постанові «Про відзначення 100-річчя з дня організації Буковинського віча»

Нардеп Микола Федорук, який знову хоче обратися до Верховної Ради по Чернівецькому виборчому округу, продовжує активно піаритися та робить усе можливо, щоб хоч якось сподобатися чернівчанам.

У парламентському кріслі Микола Трохимович просидів майже сім років, тож напередодні дострокових виборів він вирішив прозвітувати про свою «бурхливу» законотворчу діяльність та розмістив на своїй сторінці перелік законопроектів до яких він мав відношення.

Можна припустити, що Федорук виділив найважливіші з них, але цей перелік, м’яко кажучи, не вражає. Більшість законопроектів стосуються незначних питань функціонування місцевого самоврядування. Окремо, звісно можна виділити закон «Про забезпечення функціонування української мови як державної». Але Микола Трохимович чомусь не сказав, що співавторами цього законопроекту виступили близько 100 депутатів.

Та нарешті Федорук згадав, що він депутат від Чернівців і додав до переліку своїх «визначних» парламентських здобутків постанову «Про відзначення 100-річчя з дня організації Буковинського віча».

Якщо Микола Трохимович хвалиться такими законопроектами, то страшно уявити якими були його інші законодавчі ініціативи. Про це можна легко дізнатися, якщо відвідати сторінку кандидата на офіційному сайті Верховної Ради. Левову частку з них становлять технічні постанови про перейменування міст та селищ, зміну меж населених пунктів та районів у всіх куточках України.

Але у цьому переліку ви не знайдете ініціатив пов’язаних безпосередньо з Чернівцями.

Народного депутата, який майже сім років представляв Чернівці у Верховній Раді чомусь не цікавив ремонт Хотинської та інших вулиць міста, покращення транспортного сполучення Чернівців з інших регіонами України і багато інших проблем столиці Буковини. Законодавчих ініціатив по цих питаннях ви у Федорука не знайдете.

Тим часом Федорук відвідує абсолютно усі заходи в місті в якості “весільного генералу”: встиг навіть засвітитися на зборах ветеранів одного з ЖРЕПів, а на День молоді згадав, як більше 40 років тому проводив у Чернівцях дискотеки.

Федорук, який у парламенті нічого не зробив для Чернівців, тепер пустопорожніми балачками намагається здобути прихильність мешканців міста.

В той же час його основна конкурентка на виборах Оксана Продан зуміла зібрати небайдужих чернівчан та організувати ремонт вулиці Щербанюка, який завершився за півтори доби.

Тобто за півтори доби, вона зробила більше, ніж Федорук за 7 років.

І це якраз і стало показником того, як має діяти справжній депутат від Чернівців.

Андрій Тисовський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини