Каспрук назвав ремонт вулиці Щербанюка аферою та бєспрєдєлом

01.07.2019

Трохи більше доби знадобилось щоб відремонтувати вулицю Щербанюка. Зараз на ній новенький асфальт. Виявляється це можливо, коли ти не просиджуєш штани в мерському кріслі та розповідаєш постійно, що немає коштів. Оксана Продан довела, що коли справді переймаєшся проблемами громади міста, можна віднайти кошти і реалізувати на ділі гасло Чернівців «спільними зусиллями», не зважаючи на перепони, які чинила влада під час цього ремонту натравлюючи поліцію, кишенькові ЗМІ, активістів та “Опору”.

Секретар міської ради Василь Продан розповів, що ініціювали ремонт вулиці Щербанюка її мешканці та попросили про допомогу Оксану Продан.

«Громада вже неодноразово зверталася до міської ради щодо ремонту дороги. Мешканці попросили Оксану Продан про допомогу, і вона, по суті, організувала забудовників та підприємців. Вона не чекала ще десять років, поки влада прийде до тями. Мешканці ініціювали, наразі вони контролюють та годують працівників. І, наскільки я знаю, забудовники, які зруйнували цю дорогу, також вкладають кошти», – розповів Василь Продан у коментарі виданню «Шпальта».

У відповідь міський голова Олексій Каспрук, який так і не відремонтував жодної вулиці, заявив, що відремонтована вулиця Щербанюка це чиста афера та бєспрєдєл.

«Це – чиста афера, – заявив мер. Є порядок, як це робиться, як це оформляється. Та пішли «по-бєспрєдєлу. Ви розумієте, що Оксана Продан – чинна депутатка. І тут важко щось казати», – прокоментував «Шпальті» Каспрук.

Далі Каспрук почав знову розповідати байку про відсутність коштів і необхідні 50 мільйонів на ремонт Щербанюка з повною заміною мереж. Дуже зручна позиція виправдовувати свою бездіяльність відсутністю коштів. Тож давайте будемо відверті, при цьому міському голові 50 мільйонів не знайшлось би у бюджеті ні сьогодні, ні завтра, ні через рік, ні через три, а мешканці вулиці і чернівчани їздили би по вщент розбитій дорозі, адже ямковий ремонт там проводити вже було ні на чому, там була суцільна яма. Тож якщо називати відремонтовані вулиці бєспрєдєлом та аферою, а свою бездіяльність піклуванням про місто, думаємо вибір очевидний.

Коментарі
  • Коли є висипки на тілі,то треба лікувати причину,а не саму висипку.Бо ,як що,не ліквідувати наслідки,то шкірі допоможе тільки ампутація.
    Так і з вулицею Щербанюка. Не усунувши причини руйнування дорожнього покриття,не треба було стелити новий асфальт.Радість буде не довга.А винним буде чинний мер.
    Коли “містер селфі” Бешлей і Ко.робили вул Щербанюка то чого ж не зробили повністю усю вулицю?. Чи не зійшлися у відкатах..????.
    А “пані” Продан просто нагнула “підприємців” за обіцянку пролобіювати іхні інтереси ,як що пройде в раду.
    Але самоуправство ніхто не відміняв.Тож просимо сплатити штраф……

    • Щербанюка не ремонтувалася більше 35 років. Більше 15 років по вулиці пустили маршрутні автобуси, збільшили навантаження. Крім того, останніми роками на вулиці ведуться інтенсивні будівельні роботи і багато вантажного транспорту, що вщент добили дорожний асфальт .

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини