Почесний консул Австрії обурився тим, як нардеп Федорук сприяв крадіжці у громади Чернівців будівлі в центрі міста

27.06.2019

Вчора Кабінет міністрів України прийняв неоднозначне рішення щодо передачі колишнього приміщення Нацбанку у центрі Чернівців Пенсійному фонду України.

Декілька місяців поспіль небайдужі чернівчани виступали за те, щоб цю будівлю передали у власність громади міста. Неодноразово лунали пропозиції розмісти тут музей історії Чернівців, чи музею АТО.

Та проти цих пропозицій рішуче виступав нардеп Микола Федорук, який знову балотується до Верховної Ради від Чернівців.

Своє обурення такою позицією нардепа на своїй сторінці у facebook висловив почесний консул Австрії у Чернівцях Сергій Осачук.

«Інтереси громади, культурні простори, музей міста, центр громадських ініціатив, кав’ярня, центр туристичної інформації, міська книгарня, інвестиційний офіс міста … та багато іншого можна було б розмістити у історичних будинках, які звільнилися після виїзду звідти філії нацбанку. Громадськість б’ється за кожен квадратний метр кінотеатру Україна, Української книги, а тут легким рухом руки депутата ВР, багатолітнього міського голови Миколи Федорука цей унікальний об’єкт передається для Пенсійного фонду… Це дуже інноваційно, модерново, з поглядом у майбутнє та дбаючи про успіх Чернівців. Варто знати і дякувати персонально!», – зазначив консул.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини