Гройсман відреагував на звернення Оксани Продан та доручив терміново розглянути на комісії питання ремонту Хотинської

27.06.2019

Нардеп Оксана Продан на засіданні уряду звернулась до прем’єр міністра щодо виділення коштів на ремонт Хотинської.

Поки міський голова Олексій Каспрук шукав відмовки чому він не може поїхати у Київ, щоб відстоювати інтереси чернівчан, нардеп Оксана Продан зробила це за нього. Вона пообіцяла протестувальникам звернутись до Гройсмана з проханням виділити 195 мільйонів на ремонт Хотинської і одразу взялась виконувати обіцянки.

На засіданні уряду вона розповіла про критичну ситуацію, яка склалась на Хотинській і передала прохання чернівчан. Прем`єр-міністр доручив терміново підготувати всі необхідні документи для розгляду питання на Комісії. Про це вона написала на своїй сторінці в мережіі фейсбук.

«Як і обіцяла протестувальникам, що відстоюють капітальний ремонт вулиці Хотинськоі в Чернівцях, сьогодні на засіданні Уряду звернулась до Прем`єр-міністра про виділення 195 млн. на капітальний ремонт частини міжнародної траси МІ-19, яка проходить через Чернівці.

Проінформувала про виділення коштів на ямковий ремонт, підготовку проекту капітального ремонту, підтримку Мінтрансу в перерозподілі коштів, позицію Мінфіну щодо необхідності розгляду цього питання відповідною Комісією та про те, що в понеділок вулиця була перекрита мешканцями безстроково.

Звернулась до Прем`єр-міністра з проханням підтримати в Комісії виділення коштів на капітальний ремон вулиці Хотинської.

Також надала фото з місця перекриття вулиці та копію звернення мера з проханням про зустріч з місцевою владою та активістами.

Прем`єр-міністр доручив терміново підготувати всі необхідні документи для розгляду питання на Комісії», – написала Оксана Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини