Каспрук знову сховався за спідницю Карімової від критики чернівчан

25.06.2019

Вчора у Чернівцях активісти та небайдужі мешканці розпочали безстрокову акцію з перекриття вулиці Хотинської, вимагаючи її капітального ремонту.

Олексій Каспрук відмовився зустрітися з протестувальниками та спробував звинуватити їх у якихось політичних інтригах.

Насправді, Олексій Павлович банально злякався. Розуміючи, що у чернівчан до нього буде багато незручних питань, він навіть терміново і без пояснень відмінив свій традиційний понеділковий брифінг.

Каспрук не звик, коли його критикують публічно і в обличчя говорять, що він недолугий мер і своєю бездіяльністю довів Чернівці до критичного стану. Тож, в таких випадках він завжди ховається за спідницю своєї вічної радниці Ірини Карімової.

От і цього разу вона виступила громовідводом і  ввечері на своїй сторінці у facebook, розмістила допис на його захист.

Ключовим аргументом цього допису стало звернення Каспрука від 21 червня до Кабміну, Верховної Ради, міжфракційного об’єднання «Буковина», персонально нардепам Федоруку та Бурбаку щодо необхідності капітального ремонту вулиці Хотинської.

І все б то воно нічого, але Ірина Ігорівна чомусь забула, що проблема ремонту Хотинської виникла не 21 червня.

Про необхідність капітального ремонту цієї вулиці, яка є частиною траси М-19 говорили вже не один рік. Однак, Каспрук, зайнятий постійним створенням конфліктів у Ратуші, робив вигляд, що Хотинської не існує.

Зрештою, терпець чернівчан урвався. Попереджувальне перекриття Хотинської активісти провели 21 травня і практично одразу  заявили, що у разі подальшої бездіяльності Каспрука з 24 червня розпочнеться безстрокова акція протесту.

Але навіть це не спонукало Олексія Павловича хоча б до якихось кроків.

В принципі, у цьому немає нічого дивного, адже ремонт доріг для нього ніколи не був у пріоритеті. Лише у той час, коли Каспрук був відсторонений від посади, у Чернівцях розпочали активно капітально ремонтувати дороги.

Дивує у цій ситуації і позиція нардепа від «Народного фронту» Миколи Федорука, який двічі обирався по Чернівецькому округу.

За майже сім років свого депутатства, він жодного разу не звернув своєї уваги на Хотинську. І навіть тепер, коли все місто активно обговорює цю проблему, він її уникає.

А Каспрук, судячи з усього, бере з нього приклад.

І скільки б не намагалася Карімова відбілити Олексія Павловича, усі ці спроби приречені на провал.

Захар Подкидишев

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини