Саакашвілі звинуватив «Народний фронт» та Порошенка в тому, що ЦВК не пустила його партію на вибори

24.06.2019

Колишній президент Грузії та ексголова Одеської ОДА звинувачує «Народний фронт» та Петра Порошенка в тому, що його партії «Рух нових сил» відмовили в реєстрації на парламентські вибори. Про це він заявив зранку 24 червня у відеозверненні.

«Там старався [Леонтій] Шепілов — представник «Народного фронту», який чіплявся до кожної дрібниці. І [Наталя] Севостьянова там є — колишній заступник [Павла] Петренка (міністра юстиції) від «Народного фронту». Звичайно, там голова ЦВК [Тетяна Сліпачук] теж пов’язана з однією з головних людей Порошенко», — сказав він.

Саакашвілі сподівається, що «при президентові Зеленському» його партія все-таки зможе взяти участь у виборах і «припинити цей ідіотизм».

«У мене самого три юридичних дипломи — українського, американського і французького вишів. У нас є Сакварелідзе, у нас є найкращі юристи, які розрулюють цю ситуацію», — сказав він.

Саакашвілі заявив, що буде боротися та обіцяє піти на вибори зі своїм списком.

23 червня Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації та не допустила до участі в парламентських виборах членів партії «Рух нових сил»

ЦВК не дозволила членам партії Саакашвілі брати участь у парламентських виборах, лідером якої є колишній президент Грузії та ексголова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі.

21 червня Печерський районний суд міста Києва дозволив колишньому президенту Грузії й ексголові Одеської ОДА, лідеру «Руху нових сил» Міхеїлу Саакашвілі брати участь у позачергових парламентських виборах

28 травня президент Володимир Зеленський повернув Міхеїлу Саакашвілі українське громадянство. Після цього експрезидент Грузії повернувся в Україну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини