Передача землі ОТГ на Буковині проходить лише після фотографування з Бурбаком

19.06.2019

Лідер парламентської фракції «Народний фронт» Максиму Бурбак нещодавно зрікся своєї політичної сили і заявив, що йде на вибори без партійного прапору своєї політичної сили, рейтинг якої впав до історичного мінімуму в 0,1%, або простими словами до дна.

Аби надолужити прогалини у рейтингу тепер Максим Юрійович піариться практично на всьому, що рухається і не рухається. То дерево посадить, то згадає, що в Києві вулицю перейменували на Хотинську, то збільшує поголів’я індиків але найчастіше він піариться на передачі землі для ОТГ.

Цей процес технічної процедури передачі землі в інших областях пройшов без пафосу і давно завершився. Але у нас в області голови ОТГ обов’язково мають при цьому сфотографуватись з Бурбаком тож процес дещо затягнувся. Про це на своїй сторінці в мережі фейсбук написав політолог Михайло Шморгун, який у дописі детально розписав «яким боком» Бурбак до передачі землі ОТГ.

«ОТГ в рамках реформи децентралізації отримують так звані “землі за межами населених пунктів”, які по факту входять до відповідних ОТГ, але де-юре ними розпоряджаються інші інститути .

І тепер Максім Юріч (який після виборів втратить свою позицію народного депутата і скоріше за все – “присяде” ) урочисто передає ці землі ОТГ.

Виникає логічне запитання. Яким боком Максим Юріч відноситься до технічної процедури передання землі? Правильна відповідь – ніяким боком, він нагло примазався і піариться на тому, до чого не має найменшого відношення. В обовязках депутата ВР немає позиції,яка зобовязує депутата передавати землю ОТГ.

Він лише призначив свого однопартійця керівником держгеокадастру, щоб максимально довго підживлювати цей процес і піаритися на передачі земель, що мало завершитися давним давно.

Тобто,якщо в інших ОТГ існувала стандартна процедура передачі землі, то в Чернівецькій області ця процедура доповнилась фотографуванням з Бурбаком. З понтом він цю землю передавав.

Хороша спроба Максім Юріч – але ні!», – написав політолог.

Коментарі
  • Схуд, сараку. Крепко переживає за себе після виборів, на яких стусана в зад отримає. Тікати прийдеться швидко і далеко, якщо не захоче сидіти в тюрязі.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини