Гройсман набрав в список політичних банкрутів з «Народного фронту»

10.06.2019

На з’їзді політичної партії “Українська стратегія Гройсмана” представлено першу десятку тих, хто піде на позачергові парламентські вибори від цієї політсили.

Як виявилось, те, що «Народний фронт» не пішов офіційно з Гройсманом, правда лише наполовину. Принаймні у першій десятці політичної сили прем’єр-міністра щонайменше четверо безпосередньо представляють «Народний фронт».

Зокрема, до команди Гройсмана увійшли: міністр освіти і науки Лілія Гриневич («Народний фронт»), перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова, міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, міністр культури в урядах Яценюка та Гройсмана Євген Нищук, міністр юстиції чернівчанин Павло Петренко («Народний фронт»), чинні народні депутати Віктор Єленський і Андрій Тетерук (обидва з фракції “Народного фронту”), секретар Вінницької міськради Павло Яблонський, колишній заступник глави Адміністрації Президента Сергій Марченко.

Нагадаємо, що згідно соцопитувань «Народний фронт» мав рейтинг 0,2%, і не мав шанси потрапити до оновленого парламенту, тож частину людей вдалось «розпихати» у списки різних партій (“Українська стратегія Гройсмана”, «Солідарність», «Радикальна партія»), ще частина піде на мажоритарку і спробує здобути депутатський мандат у такий спосіб.

Рейтинг політичної партії “Українська стратегія Гройсмана” на сьогодні, згідно останнього опитування від КМІС, становить 0,5%.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини