На вулиці Руській місяць не буде курсувати громадський транспорт

05.06.2019

У зв’язку з проведенням робіт з капітального ремонту проїжджої частини вул.Руської з 8 червня до 8 липня 2019р. буде повністю перекрито рух транспорту по вул.Руській на ділянці від вул.П.Сагайдачного до вул.Т.Шевченка.

Під час проведення робіт на вулиці Руській буде змінено схеми руху тролейбусів та автобусів на міських маршрутах.

Тролейбусний маршрут №2 тимчасово з 8 червня до 8 липня не працюватиме. Його замінить новий тролейбусний маршрут №9 сполученням « Гравітон – Соборна площа» через вул. Винниченка , проспект Незалежності та Героїв Майдану, – про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради.

Тролейбусний маршрут №4 курсуватиме від зупинки від « Гравітону» до зупинки «Музей народної архітектури та побуту» та у зворотньому напрямку.

Перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №22 «Університет – вул.Старожучківський шлях» та №34 «ТЦ Ашан – завод Гравітон» організовано з об’їздом місця проведення земляних робіт через вул.Головну, вул.Л.Кобилиці та в зворотньому напрямку вул.Т.Шевченка і вул.Головну.

Автобусний маршрут №39 «площа Пресвятої Марії – вул.Комарова» курсуватиме через вул. Руську, вул.Н.Яремчука, вул.Т.Шевченка і в зворотньому напрямку вул.Т.Шевченка, вул.В.Маяковського, вул.Вірменську, вул.Руську.

Автобусний маршрут №9 «завод Гравітон – проспект Незалежності» буде продовжено до площі Соборної. На маршруті працює 3 автобуси.

Начальнку МіськШЕП доручено встановити дорожні знаки про заборону зупинку транспортних засобів на вул. Головній з обох сторін на ділянці від вул.Т.Шевченка до вул.Л.Кобилиці. Водночас буде дозволено виконувати лівий поворот з вул.Головної на вул.Л.Кобилиці, дорожній знак який це забороняв демонтують.

Чернівчан, водіїв просять з розумінням поставитися до змін в організації руху громадського та приватного транспорту та заздалегідь планувати свій маршрут з врахуванням схем об’їзду .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини