Обшанський сам собі поза чергою виділив квартиру в центрі Чернівців (документи)

04.06.2019

У 2015 році член «Народного фронту»  Сергій обшанський провернув оборудку з виділенням собі квартири в центрі Чернівців.

Сталося це після Революції Гідності і в той час як на Сході України вже гинули наші хлопці.

Але Обшанський, який на той момент був заступником голови Першотравневої райради, використав своє службове становище задля особистого збагачення.

16 вересня 2015 року Обшанський, маючи на той момент квартиру та не потребуючи покращення житлових умов, стає у чергу на квартиру за далеким 2235 номером. Тобто перед ним стояли тисячі людей, яким, на відміну від Обшанського, насправді, не було, де жити. Однак Сергія Валерійовича це зовсім не турбувало. Менше ніж за місяць, 13 жовтня 2015 року, виконком Першотравневої райради, до складу якого входить Обшанський, голосує за виділення йому квартири на вулиці Барбюса. Фактично, Обшанський сам собі виділив квартиру.

Таким чином на даний момент Сергій Валерійович має власну квартиру, частку у квартирі батьків, а проживає у квартирі дружини. Погодьтеся, не кожен з нас може похвалитися таким набором нерухомості.

Особливо це стосується учасників АТО, які своєю кров’ю та героїзмом заслужили покращення житлових умов.

А який героїзм проявив Обшанський? Вся його нікчемна звитяга полягає у тому, що він вчасно примазався до «Народного фронту», проліз до влади та використовував її виключно для задоволення своїх потреб.

На фоні цього стає досить смішно слухати і читати Сергія Валерійовича про те, як він, нібито, бореться з корупцією. Якщо вже він такий борець, то почав би з себе. Але він, звісно, цього ніколи не зробить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини