Каспрук витер ноги об громадських активістів

30.05.2019

Після того як депутати Чернівецької міської ради відправили Олексія Каспрука за бездіяльність у відставку, він став великим другом різноманітних громадських активістів.

Протягом майже дев’яти місяців вимушеної відпустки він відвідував усі їхні заходи та акції.

На своїх прес-конференціях закликав активістів та небайдужих чернівчан не стояти осторонь долі рідного міста. Більше того, приходив з ними на сесії міської ради, активно допомагав їх зривати. Інколи навіть виступав та вимагав від депутатів дослухатися до голосу громади.

Але все це тривало доти, доки суд не поновив Каспрука на посаді.

Вдягнувши корону царя, Олексій Павлович швидко витер ноги об тих, з ким ще донедавна, нібито, стояв по одну сторону барикад. Яскравим підтвердженням цього стала сьогоднішня сесія Чернівецької міської ради на яку так само прийшли активісти та небайдужі чернівчани.

Каспрук поводив себе зверхньо, не хотів слухати людей, постійно перебивав їх, відмовлявся вносити їхнє питання на розгляд сесії.

Така поведінкою міського голови призвела до того, що чернівчани, які були присутні на сесії, почали кричати йому: “Ганьба!”

Та це Олексія Павловича абсолютно не турбувало, адже він просто показав громаді міста своє справжнє обличчя. Тепер він знову високо на троні, а звідти “голос громади” не чути.

Захар Подкидишев

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини