Бурбак на молитовному сніданку прирівняв себе з Богом

30.05.2019

Сьогодні у столиці України зранку в Українському домі пройшов VIII Національний молитовний сніданок за участю перших осіб держави, народних депутатів України, членів уряду, депутатів парламентів країн Євросоюзу і США, представників дипломатичних місій, релігійних і громадських організацій.

Такі заходи за участю перших осіб держав проводяться у США та Європі і мають більше не політичний, а духовний характер. Зазвичай більшість політиків ставляться до заходу серйозно. Та виявилось є, які виставляють відверто блюзнірські фото на фейсбуці і навіть не соромляться цього.

Цього разу на молитовному сніданку «відзначився» лідер парламентської фракції «Народний фронт» чернівчанин Максим Бурбак, який опублікував на своїй сторінці в мережі фейсбук фото, яке на його думку мабуть кумедне. Своє обличчя він запостив на фоні слова Бог.

Важко здогадатись, що в момент публікації подібних світлин було в голові нардепа. Та схоже у «Народному фронті» серйозні проблеми з переоцінкою власної важливості.

У Чернівцях усі ознаки «царської хвороби» все більше проявляються у міського голови Олексія Каспрука, що навіть стримана депутатка Любов Сорохан пропонує збити корону з голови Олексія Павловича лопатою. Лідер же парламентської фракції «Народний фронт» пішов далі, і прирівняв себе з Богом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини