У Чернівцях багато керівників, які гарно говорять на ефірах, але нічого не роблять, – Василь Продан

29.05.2019

Будь-якому керівнику не обов’язково гарно говорити на різноманітних ефірах головне, щоб людина розбиралася у своїй справі і приносила користь на посаді.

Таку думку висловив секретар Чкернівецької міської ради Василь Продан в ефірі радіо «Буковинська хвиля 100FM», коментуючину ситуацію із директором Центру стерилізації тварин Віктором Сворожинським. Людиною, яка за короткий час навела лад на підприємстві і яку Олексій Каспрук хоче звільнити.

«Коли я призначав пана Сворожинського на цю посаду, опирався в тому числі й на думку волонтерів і захисників тварин. Саме його вони мені й рекомендували. Коли він обійняв крісло директора, робота притулку значно поліпшилася. Раніше ж центр був у жахливому стані. Неможливо було зайти – бруд, сміття, забиті труби. Попередній керівник підприємством не займався», – зазначив Василь Продан.

За словами секретаря міськради, до Віктора Сворожинського є питання в багатьох активістів міста, які переймаються тим, що очільник Центру стерилізації не надто гарно говорить на ефірах. Водночас в місті існує зворотня ситуація – є керівники, які дуже гарно висловлюють свою думку, але нічого не роблять.

«Сворожинський пряма протилежність цьому. Можливо, місцями він виглядав розгубленим перед камерами, зате був гарним господарником. Проте, Каспрук хоче його звільнити – це його рішення. Якщо від цього установа запрацює ще краще, ми всі від цього виграємо», – резюмував Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини