Каспрук шукає відмовки, щоб не ремонтувати вулицю Щербанюка

29.05.2019

Чернівчани багато років поспіль нарікали на жахливий стан вулиці Щербанюка. Протягом 2015-2016 років на Щербанюка заасфальтували дві ділянки. А повністю асфальтування вулиці мало бути завершене до кінця червня цього року.

Але суд поновив на посаді Олексія Каспрука, який важає, що зараз ремонтувати цю вулицю не потрібно. Про це в ефірі радіо «Буковинська хвиля 100.0FM повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Планували завершити повністю асфальтування вулиці до кінця червня. Але суд поновив Олексія Каспрука на посаді. У нього інші плани. Він не хоче, щоб ми тільки відновили покриття. Він хоче, щоб там була повністю заміна мереж. Це близько 100 мільйонів гривень. Він чітко розуміє, що це не можливо, тому що таких коштів немає. Як і раніше у 2016-2017 роках, коли вже був проект заміни з мережами, і тоді таких коштів не було. Зверталися, нібито, до уряду: нібито, ми проект розробили, от уряд дайте гроші.

Не буде уряд давати гроші на другорядні дороги в місті. Це утопія. Всі це чітко розуміють», – зазначив Василь Продан.

На думку секретаря міськради, Каспрук просто шукає відмовки і надумані причини лише, щоб не ремонтувати Шербанюка.

«Питання в тому, коли ти не бажаєш робити, ти все зробиш для того, щоб це і не було реалізовано. Тому вимагати, щоб там помінялись мережі, а при тому, що на це треба 100 мільйонів гривень, а їх не існує – це чітко шлях нічого не роботи і щоб було, що озвучувати на прес-конференціях. Що, нібито, ми звернулися до уряду і чекаємо від уряду якоїсь допомоги», – додав Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини