Користувачі соцмереж вказують на маніпулятивні фейки телеканалу Бурбака

28.05.2019

Вчора у Чернівцях сталося загорання тролейбусу №4. Тролейбус стояв на кінцевій зупинці на «Кемпінгу», водій та кондуктор діяли оперативно та злагоджено, евакуювали пасажирів та власними силами взялися ліквідовувати пожежу.

Щоправда один з телеканалів, що належить «Народному фронту», на своїй сторінці в мережі фейсбук, розмістив маніпулятивний допис до матеріалу про пожежу.

А давайте накупимо ще більше металобрухту з-за кордону. За завищеними цінами” – хтось у міській раді», – написали на сторінці телеканалу натякаючи, що депутати закуповують вживані тролейбуси з Європи. Та чи журналісти не розбираються в марках тролейбусів, чи дійсно допис маніпулятивний, адже горів тролейбус українського виробництва «ЛАЗ» 2004-го року випуску.

На це звернув увагу користувач під ніком Vitt Marauder в соцмережі фейсбук.

«Вчергове певні місцеві засоби масової дезинформації поширюють неправдиву інформацію, що стосується тролейбусів у м.Чернівці. Так, сьогодні, їх стараннями тролейбус марки ЛАЗ-52522 №2011, який випущений у 2004 році в Україні став вживаним закордонним металобрухтом», – написав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини