Чи подасть Каспрук до суду на Федорука за дерибан землі громади на Мусоргського?

28.05.2019

Після того як Олексій Каспрук був поновлений на посаді міського голови, у місто повернулись і жорсткі конфлікти з депутатами, зупинення робіт на об’єктах, затягнуті сесії. Власне ті хто сподівався нарешті на конструктивну роботу, тепер можуть відчути різницю і зрозуміти, що справа зовсім не у депутатах.

Та Олексію Павловичу стало затісно у стінах міськради, і він тепер вирішив ще голову облради вчити як працювати, і навіть пригрозив судом. Міський голова на брифінгу заявив, що судитиметься з Чернівецькою обласною радою за «дерибан» землі, які належать територіальній громаді. І хоча ці землі на цілком законних підставах передані обласним комунальним підприємствам, Каспрук вбачає у цьому чергову «зраду».

Тож думаємо, якщо Олексій Павлович насправді чесний та послідовний, то він подасть в суд і на екс-мера Чернівців Миколу Федорука, який розбазарював комунальні землі передаючи їх не комунальним установам, як облрада, а в приватні руки. До речі, по цим землям зараз також є конфліктна ситуація, тож сподіваємось Каспрук через суд визнає рішення Федорука про передачу цих земель незаконними і поверне громаді міста.

В 2002 році Федорук протягнув рішення через сесію про вилучення 0,155 Га землі в обласної клінічної психіатричної лікарні на Мусоргського та передав їх ТОВ «Формаркет». Можна тільки уявити «вартість» такого рішення.

А в 2006 та 2007му роках в обласної клінічної психіатричної лікарні двічі «вкрали» землю на користь приватного підприємця Чоботаря. Спочатку підприємцю «подарували» 0,0505 Га землі громади міста під пекарню, а потім додали ще 0,0680 Га під продовольчий магазин.

Чи якщо дерибан від своїх колег по «Народному фронту» , то можна зайняти позу трьох мавп та не помічати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини