Деякі учасники АТО, які вчора блокували сесійну залу, діяли за сценарієм “Народного фронту”

17.05.2019

Ні для кого не таємниця, що “Народний фронт” зацікавлений у зриві сесій міськради, щоб показати таким чином її недієздатність і призначити перевибори. Такий сценарій пропонував один з помічників Бурбака в мережі фейсбук. І схоже, після повернення на посаду міського голови Олексія Каспрука, цей сценарій почали реалізовувати.

Роботу засідання міської ради 16 травня блокували учасники АТО, які вимагали повернутися до розгляду виділення земельних ділянок. Однак, якби депутатський корпус повернувся до рішення попереднього засідання і скасував його, то сім’ї загиблих не отримали б ділянок. Про це заявив у програмі «Чия Правда?» в ефірі телеканалу «Чернівецький промінь» секретар міської ради Василь Продан.

«Деякі учасники АТО, зорієнтовані на «Народний фронт», блокують усі рішення сесії, оскільки вважать, що хтось отримав щось несправедливо. Таким чином блокується повністю уся робота, і щодо вирішення питань інших чернівчан зокрема.

Чому у них не виникає питань до управління освіти з тодішнім керівником Мартинюком, де в дітей вкрали 400 тисяч гривень на нібито навчання плаванню. Депутати виділили гроші, а вони по суті просто пішли у приватні руки, а не на навчання дітей. Чому не виникає питань про контрабанду і так далі. Взяти дві окремі ділянки і казати, що це несправедливість, мабуть, не зовсім так є», – заявив Продан.

 

Джерело: promin.cv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини