Каспрук кличе в команду спеціаліста по конфліктним ситуаціям в міській раді

26.04.2019

Карімова КаспрукЯкісь певні сподівання на те, що Олексій Каспрук за час свого тривалого «відпочинку» зробив висновки і повернувшись буде працювати конструктивно, і саме головне самостійно, розтанули одразу після першого ж брифінгу. Каспрук заявив, що його колишня радниця Ірина Карімова, обов’язково повернеться на свою посаду, бо вона любить місто. Хоча насправді, здається, єдина і щира любов Ірини Ігорівни, це стан постійного конфлікту.

Ні для кого в місті не таємниця, про це говорять і в кулуарах міської ради, і звичайні чернівчани, що більшість конфліктів в Ратуші створені штучно однією особою, – радницею мера Іриною Карімовою. Саме її називали, таким собі «сірим кардиналом» Ратуші в юбці, і саме через неї проходила більшість питань життєдіяльності міста. Власне, саме завдяки її «зусиллям», місто і знаходиться в такому ганебному стані.

карімоваПотрібно мати неабиякий хист, щоб примудритись з абсолютно лояльного до мера складу депутатського корпусу міськради, ну окрім хіба що «Рідного міста», зробити так, щоб абсолютна більшість голосувала «ЗА» дострокове припинення повноважень міського голови без жодного докору сумління. Більше того, навіть члени «Бепепшно-народофронтівської» фракції, яка і досі в силу політичної солідарності є лояльною до мера, в кулуарах називають радницю мера головною його проблемою.

А поки Олексій Каспрук буде розчищати місце під радницю, адже вільних посад наразі немає, Ірина Ігорівна має час обдумати нові сценарії. Хоча нових ходів від організаційного «ветерана» сесійних протистоянь, очікувати не варто. Активісти, блокування, пафосні виступи про дерибан, зірвані сесії і місто в руїнах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини