Приміщення Нацбанку потрібне громаді міста і віддати його комерційній структурі – неправильно, – Продан

23.04.2019

нацбанкСекретар Чернівецької міської ради Василь Продан вважає, що приміщення Нацбанку у Чернівцях потрібно віддати громаді міста, а не комерційній структурі. Про це він розповів в ефірі радіо «Буковинська хвиля» 100.0 FM.

«В усіх обласних центрах приміщення Нацбанку передали місцевим громадам. Наші народні депутати, які представляють у Верховній раді Чернівці, хочуть передати будівлю НБУ комерційній державній структурі «Ощадбанку». Я вважаю, що ці депутати вчиняють не гарно, особливо, коли вони кажуть, що люблять це місто», – зазначає секретар міської ради.

За словами посадовця, у цій будівлі варто облаштувати музей історії міста або ж перенести туди окремі підрозділи міської ради, – пише promin.cv.ua.

«Апарат міськради забпечує комфортність проживання чернівчан і відповідно, якщо її підрозділи розкидані містом, це створює незручності. Якби ми всі наші підрозділи розмістили в одному місці, уявіть, скільки би звільнилося приміщень для громадських організацій. Частину з них можна було би продати і за ці кошти првоести якісь роботи. Ця будівля дуже потрібне місту і віддати його комерційній структурі – дуже неправильно», – додав Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини