Привітання секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана зі святом Песах

20.04.2019

Vintage seder plate for jewish holiday Passover. View from aboveДорогі чернівчани! Шановна єврейська громадо! Прийміть щирі вітання з нагоди світлого свята Песах! Це свято весни та свободи стало символом становлення іудеїв як народу зі своїми духовними цінностями, ідеалами добра та справедливості.

Песах – найважливіше юдейське свято, присвячене Виходу з Єгипту і звільненню єврейського народу від багатовікового рабства та здобуття омріяної свободи. Хай не буде більше рабства, гноблення і утисків.

Нехай свято принесе позбавлення від страхів і прикрощів, нехай життєлюбність і життєрадісність наповнять серця разом з вдячністю, вірою і любов’ю. Нехай в ці святкові дні ваші душі наповняться теплом і радістю, у ваших оселях хай панує благополуччя та затишок, у родинах – мир і злагода, а в серцях – любов і віра.

Бажаю всім міцного здоров’я, гараздів, щастя, життєвого оптимізму, мирного неба, веселих свят та смачної маци! Хаг Песах Самеах! З повагою секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини