Володимир Бешлей: Я не знаю, що Романчишин нюхає, що він такий агресивний на сесії

11.04.2019

романчишинПредставник «Народного фронту» та права рука Бурбака в міськраді депутат Андрій Романчишин, під час сесії міськради спровокував черговий конфлікт, став дещо неадекватним, почав переходити на російську та вживати нецензурні слова.

Під час обговорення питання створення скейт-парку у Чернівцях Романчишин чомусь вирішив прокоментувати роботу керівника департаменту ЖКГ Володимира Бешлея.

«Вас треба мітлою гнати з того дєпартамєнта бл.ха-муха. Уже дасталі сваєй работай. Раньше бігав нюхав асфальт і збирав по цейвото, а зараз шо наробив? Прафєсіанал бл.», – сказав під час свого виступу Романчишин.

Володимир Бешлей спокійно поставився до неадекватного та агресивного депутата, вибачився за свого колегу і заявив, що йому не соромно за результати роботи очолюваного ним департаменту

«Я вибачаюсь за спіч депутата, я не знаю, що Андрій Анатолійович нюхає, що він такий агресивний на сесії. Але я можу сказати, що мені не соромно за ту роботу, що я проводжу і за результати департаменту ЖКГ», – відповів Володимир Бешлей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини