Ремонт кінотеатру Миколайчука я контролюю особисто, – Василь Продан

09.04.2019

проданРемонт кінотеатру Миколайчука вже вийшов на фінішну пряму, але дещо уповільнився через те що автор проекту не завжди погоджується із тими змінами, які пропонує підрядник. Про це в ефірі радіо «Буковинська хвиля 100FM» повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан. Водночас, він запевнив, що ремонтні роботи контролює особисто і об’єкт у жодному випадку не перетвориться на довгобуд.

«Що стосується кінотеатру Миколайчука, то там роботи йдуть трішки повільніше.

На об’єкті залишилося небагато робіт, здебільшого багато проблем з паперовою роботою. Тому що всі зміни, які мають відбуватися повинні узгоджуватися автором проекту. Часто він не погоджується з тим, що пропонує підрядник чи департамент. Відповідно через це виникають затримки, потрібно все узгодити.

Всі роботи я контролюю особисто, тож найближчі кілька місяців об’єкт здамо у експлуатацію. Впевнений, що довгобудом цей об’єкт точно не стане», – зазначив Василь Продан.

Нагадаємо, що ремонтувати кінотеатр Миколайчука декілька років тому розпочав знятий за бездіяльність екс-мер Каспрук і постійно відкладав терміни здачі об’єкта в експлуатацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини