Депутати облради внесли зміни до обласного бюджету на 2019 рік

29.03.2019

127 березня під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна відбулось пленарне засідання 30-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання.

Так, на вимогу депутатів Чернівецька обласна державна адміністрація внесла на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік». Зміни, внесені обласною радою до основного фінансового документу краю, уможливлять якнайшвидше надходження бюджетних асигнувань, передбачених для соціально-економічного розвитку територіальних громад сіл, селищ та міст області, оновлення матеріально-технічної бази комунальних закладів та установ обласної ради медичного, освітнього та культурного профілю, а також продовження ремонтно-будівельних робіт на об’єктах незавершеного будівництва соціальної сфери.

Цим же рішенням депутати обласної ради передбачили й фінансування робіт зі спорудження у м.Чернівцях пам’ятника загиблим за свободу та незалежність України Героям Небесної Сотні.

Також учасники пленарного засідання крайового парламенту затвердили Комплексну програму з охорони навколишнього середовища «Екологія» у Чернівецькій області на 2019-2021 роки та внесли зміни до обласної Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян «Турбота» на 2019-2021 роки, Комплексної програми оздоровлення та відпочинку дітей Чернівецької області на 2016-2020 роки, Комплексної програми молодіжної політики у Чернівецькій області на 2016-2020 роки та Комплексної програми «Власний дім» на 2016-2020 роки.

Відтак депутати обласної ради заслухали та взяли до відома інформацію про результати діяльності органів прокуратури Чернівецької області у 2018 році, ознайомились з результатами виконання та станом виконання низки комплексних і регіональних програм, а також розглянули низку інших питань, важливих для стабільної життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ та міст Чернівецької області.

3

2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини