Чернівчани вимагають прибрати незаконну платну стоянку біля парку «Жовтневий»

25.03.2019

стоянка_козловаУ єдиній системі місцевих петицій з’явилося звернення з вимогою ліквідувати незаконну платну стоянку на вулиці Пилипа Орлика, на території парку «Жовтневий».

«Припаркуватися або проїхати біля парку «Жовтневий» є великою проблемою, а все тому що відвідувачів парку є велика кількість, а облаштованих місць де можна залишити транспортний засіб є досить мало. Саме тому доводиться залишати авто на одній з сторін дороги, через що ускладнюється рух транспорту та є ймовірність виникнення небезпечної ситуації.

Поряд з парком по вулиці Пилипа Орлика (колишня вул.А.Гайдара) вже давно існує платна стоянка, яка незаконно розташована на 25 сотих самовільно захопленої території парку.

Враховуючи складну ситуацію з паркуванням навколо парку, прошу ліквідувати незаконну стоянку, повернути дану територію у власність парку та облаштувати на ній безкоштовну автостоянку для відвідувачів», – йдеться у тексті петиції автором якої є Анна Дутчак.

Підписати петицію можна ТУТ

Нагадаємо, що цю стоянку пов’язують із представницею «Народного фронту», колишньою депутаткою Чернівецької міської ради Наталією Козловою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини