Радник екс-мера Каспрука продовжує «обкрадати» міський бюджет

06.03.2019

руденко_каспрукСтепан Руденко завдяки кадровій оборудці Каспрука отримує понад 30 тисяч гривень щомісяця з кишень чернівчан, при цьому він вже рік не працює.

Чернівецькі активісти та деякі чернівчани орієнтовані на знятого за бездіяльність екс-мера Олексія Каспрука продовжують пропагувати подвійні стандарти. Те, що сприймалося як норма при Каспруку, тепер активно критикується, причому інколи самим колишнім міським головою. Таким чином, за допомогою таких не хитрих інформприводів, намагаються відволікти увагу від таких інформацій як звернення депутатів до НАБУ з приводу отримання Каспруком «пентхаусу» у якості хабара, або ж провальних кадрових призначень екс-мера, які вартували міському бюджету значних фінансових витрат.

Останніми днями у медіапросторі Чернівців взялися активно критикувати премії окремих чиновників. Опоненти нинішньої влади у Чернівцях дорікають директорові департаменту ЖКГ Володимиру Бешлею те, що він отримав премію. Водночас в медійному оточенні Каспрука замовчують факт нарахування за січень зарплатні Степанові Руденку, директору департаменту економіки, призначеному Каспруком після посиденьок у ресторані. Екс-раднику Каспрука, який пропрацював на посаді один день, нарахували понад 32 тисячі гривень зарплатні за один місяць. А загалом за кадрову оборудку Каспрука з Руденком, який рік просто рахувався на посаді, чернівчани заплатили із власних кишень понад півмільйона гривень.

Варто згадати і про різницю в оплаті праці керівництва міста. Колишній мер Олексій Каспрук отримував більше 50 тисяч гривень щомісячно. Наразі ж очільник міста Василь Продан має зарплатню близько 10 тисяч гривень і, окрім того, відмовився від користування службовим транспортом, – пише «Чернівецький промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини