Підлеглого Каспрука, який попався на хабарі, суд відсторонив від посади

22.02.2019

хабар колешняУ Чернівцях суд знову відсторонив від посади чиновника управління освіти Чернівецької міськради, якого навесні 2017 року затримали на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 230 тисяч гривень.

Як повідомляє molbuk.ua з посиланням на відповідну ухвалу Шевченківського районного суду Чернівців, Сергія Колешню відсторонено від посади начальника групи централізованого господарського обслуговування управління освіти міськради строком до 17 квітня 2019 року включно.

У судовому документі йдеться, що ухвала підлягає негайному виконанню в порядку, передбаченому для виконання судових рішень, також ухвала оскарження не підлягає.

Нагадаємо, у березні 2017 року було затримано чиновника управління освіти міської ради на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 230 тисяч гривень від суб’єкта господарювання.

У таку суму він оцінив свою допомогу в отриманні тендеру на здійснення ремонтних робіт на одному з об’єктів, які належать до міського управління освіти. Вказана сума коштів становила 10% від загальної суми тендеру. Правоохоронці затримали чиновника під час отримання хабаря.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини