У роботі Обшанського на посаді начальника інспекції з благоустрою було забагато політики, – Василь Продан

04.02.2019

проданНаприкінці минулого року депутати Чернівецької міської ради згідно вимог законодавства замість інспекції з благоустрою утворили відповідне управління. Тож, незабаром на всі керівні посади у новому управлінні мають відбутися кадрові конкурси. Про це в ефірі програми «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецький промінь» розповів секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Це вимога закону, щоби при міських радах були не інспекції по благоустрою, а управління, для того, щоб ці працівники були працівниками органів місцевого самоврядування.

На всі посади, які там є, будуть відбуватися конкурси. Можливо, деяких працівників ми переведемо з інспекції в управління з благоустрою, але в основному, всі решта посад будуть на конкурсних засадах, в тому числі керівник та заступник», – зазначив секретар міськради.

Також Василь Продан зауважив, що екс-начальник інспекції Сергій Обшанський може без проблем брати участь у цьому кадровому конкурсі і перемагати. Але при цьому висловив сподівання, що у роботі керівника новоствореного управління не буде політичних моментів, як це було у Обшанського.

обшанський«Звичайно,  якщо Сергій Обшанський подасть документи і буде приймати участь у конкурсі, то так само буде на рівних умовах з іншими конкурсантами змагатися за цю посаду. Якщо він виявиться кращих за інших конкурентів, то буде він очолювати управління. Якщо комісія визначить якогось іншого кандидата, побачить, що в іншої людини кращі здібності, чи освіта, то відповідно, переможе та людина.

Загалом, в роботі Сергія Обшанського було дуже багато політичних моментів і я б дуже хотів, щоб наступний керівник управління благоустрою менше займався політикою, а більше займався справами», – підсумував Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини