Після пожежі на Різдвяному ярмарку у Львові в Чернівцях перевірять будиночки на Соборній площі

24.12.2018

різдвяний ярмарокВідповідне доручення дав директор Департаменту економіки Чернівецької міської ради Віталій Гавриш. А також нагадав, що жоден з підприємців, які торгують на Різдвяному ярмарку у Чернівцях не отримував дозволу на використання балонів зі скрапленим газом. Тож, у разі виявлені таких балонів, підприємці будуть позбавлені  до зволу на торгівлю і будуть змушені звільнити будиночки.

«Невідкладно дав доручення працівникам Департаменту економіки ЧМР провести огляд будиночків на Соборній площі на предмет наявності газових балонів.

Також наголошую на тому, що влаштування газобалонних установок скрапленого газу допускається лише за проектною документацію, котра нікому з підприємців для торгівлі на Різдвяному містечку не видавалась.

Саме тому, наполегливо звертаюсь з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки.

За недотримання правил, до порушників будуть вжиті заходи впливу: позбавлення дозволу на торгівлю в межах ярмарку та звільнення приміщень», – написав Віталій Гавриш на своїй сторінці у facebook.

Нагадаємо, що 22 грудня на Різдвяному рмарку у Львові через вибух газового балону сталася пожежа. В результаті інциденту пролстраждали п’ятеро осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини