Хто очолить управління освіти? Представник «Народного фронту» відмовився брати на себе відповідальність

23.12.2018

грековСекретар міськради Василь Продан пропонував очолити управління освіти депутату Чернівецької міськради від фракції БПП за квотою «Народного фронту» Сергію Грекову, але він відмовився.

Про це в ефірі передачі “Звіти. Наживо” на телеканалі “Буковина” у п’ятницю ввечері повідомив секретар міськради Василь Продан, пише molbuk.ua
Так, на запитання ведучої передачі, чи справді з депутатами міськради, які у липні підтримали відставку міського голови Олексія Каспрука, наразі розраховуються посадами у структурних підрозділах мерії, Продан заявив:

Щодо управління освіти – я цю посаду пропонував депутату від БПП і “Народного фронту”, але він не погодився. Це – Греков Сергій, який не голосував за припинення повноважень. Відповідальна ділянка роботи, але ж я не дивлюся на партійну приналежність. Якщо людина фахова, цікавиться протягом трьох років. Я бачу, що він може очолити це управління. Звичайно, я йому запропонував“, – сказав посадовець.
Він додав, що “те саме стосується Миколи Собка, те саме стосується Гавриша”.
Я бачу їхню роботу протягом останніх трьох років, а Бешлея – ще більше“, – сказав Продан.

Нагадаємо, що нещодавно секретар міськради за неналежне виконання посадових обов’язків, допущення грубих порушень зберігання в управлінні освіти  міської  ради  відомостей,  які  містять  інформацію  з грифом обмеження доступу «Для службового користування» звільнив керівника управління освіти Сергія Мартинюка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини