На Фейсбук-сторінці Хотинської БПП “Солідарність” повідомили про підготовку масової скупки голосів «Народним фронтом» на виборах в ОТГ. В БПП заявляють, що це фейк

21.12.2018

вибориДиму без вогню не буває. Фейк чи порушення субординації?

Сьогодні в мережі Фейсбук на сторінці Хотинської районної організації партії Блоку Петра Порошенка “Солідарність” з’явилось повідомлення про підготовку до масового скупки голосів під час виборів голови та депутатів Хотинської ОТГ у неділю, 23 грудня. Зокрема, повідомлялось, що схемами підкупу виборців нібито керує заступниця голови Хотинської РДА Тетяна Карвацька.

«За чесні вибори – проти підкупу й фальсифікацій! Хотинська районна організація партії БПП-Солідарність закликає правоохоронців та особисто Президента Петра Порошенка зупинити незаконні дії керівництва району напередодні виборів в об’єднаній територіальній громаді!

Особливо прикро, що фальсифікатори звили гніздо в районній державній адміністрації. Зокрема, перший заступник голови Тетяна Кравецька розробила схеми скупки голосів, втягуючи до цієї афери десятки людей, в тому числі державних чиновників різного рівня. Вона відкрито працює на одну політичну силу – Народний фронт, водночас, втягуючи у протизаконну діяльність і членів нашої партії.

Діяльність Кравецької – це ганьба не тільки для району, області та всієї країни. Просимо Президента та керівництво МВС зробити все від себе залежне, щоб викрити фальсифікаторів та належним чином покарати їх!», – зазначили у дописі.

В подібний сценарій легко повірити, адже голова Хотинської РДА Петро Допіряк є представником «Народного фронту», а Тетяна Карвацька, згідно повідомлень «Опори», в жовтні 2014 року активно допомагала Максиму Бурбаку на виборах до Верховної ради по 204-му округу будучи головою райради.

Проте згодом на сайті Чернівецької територіальної організації БПП «Солідарність» опублікували спростування, і зазначили, що вони про підкуп не повідомляли, а фейсбук-сторінка з якої це зробили фейкова, а інформація не відповідає дійсності.

«Шановні колеги, не так давно в соцмережах з’явився фейковий сайт від буцімто Хотинської районної організації Партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, який розповсюджує фейкову, неправдиву, брехливу інформацію від імені нашої структури.

Ми уповноважені заявити, що допис під заголовком “За чесні вибори – проти підкупу і фальсифікації”, у якому намагаються дискредитувати керівника Хотинської райдержадміністрації та його заступників, є фейком і жодного стосунку до нашої політичної сили не має. Як й інші подібні дописи такого штибу.

Тих, хто намагається використовувати чесне ім’я “БПП “Солідарність” для нечистоплотного зведення дрібних особистих рахунків мусимо попередити про відповідальність за такі дії!

Просимо правоохоронні органи допомогти нам з’ясувати, хто стоїть за такими провокаціями, щоби відповідальність була незворотньою», – йдеться у повідомленні за підписом керівника Секретаріату Чернівецької територіальної організації Партії “БПП “Солідарність” Вадима Руссу.

Тож чи дійсно це був фейк, чи хотинські представники БПП, не порадившись з колегами та порушивши субординацію, жорстко пройшлись по партнерам по коаліції, наразі невідомо. Але, як то кажуть, диму без вогню не буває.

S81221-164449

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини