Депутати облради прийняли бюджет на 2019 рік

19.12.2018

сесія облрадаПленарне засідання 28-ї сесії Чернівецької обласної ради VII скликання відбулось 18 грудня під головуванням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна. Так, учасники пленарного засідання крайового парламенту внесли зміни до обласного бюджету на 2018 рік, а також прийняли обласний бюджет та Програму економічного і соціального розвитку Чернівецької області на 2019 рік».

Депутати обласної ради також затвердили обласну комплексну програму соціальної підтримки окремих категорій громадян «Турбота» на 2019-2021 роки, а також Комплексну програму розвитку малого та середнього підприємництва у Чернівецькій області на 2019-2020 роки та Регіональну програму підтримки інститутів громадянського суспільства етнічного спрямування Чернівецької області та української діаспори на 2019-2021 роки.

Сесія крайового парламенту також розглянула та підтримала запит депутата обласної ради Івана Гешка щодо виділення коштів на реставрацію кам’яної огорожі ОКУ «Чернівецька обласна клінічна лікарня», прийняла низку інших важливих рішень з питань забезпечення життєдіяльності територіальних громад сіл, селищ та міст області, – пише прес-служба Чернівецької облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини