Чернівецькі комунальники готові до снігопадів. Вулиці міста розчищені (відео)

16.12.2018

техн_снігЗа повідомленням Чернівецького гідрометеоцентру найближчі 5-6 годин, а також протягом всього дня 17 грудня у Чернівцях та по території всієї області очікується значне погіршення погодних умов. Зокрема за даними Укргідрометеоцентру на Буковині прогнозують сильні снігопади, хуртовини, мокрий сніг та ожеледицю на дорогах.

Рятувальники попереджають, що такi погоднi умови можуть призвести до порушення чи припинення руху транспорту на окремих дiлянках дорiг i вулиць. Водіїв просять при можливості утриматися від поїздок та бути обережними на дорогах.

Комунальники у Чернівцях до погіршення погодних умов виявилися готові, адже сьогодні усі дороги у місті розчищені, а тротуари посипані піском, аби уникнути травмування пішоходів. Варто зазначити, що працівники МіськШЕПу розпочали прибирання вулиць від снігу ще з ночі, щоб на ранок уникнути заторів та аварійних ситуацій.

Наразі у місті активно працює снігоприбиральна техніка. Відповідні відео з якісної роботи комунальників опублікувала на своїй facebook-сторінці секретар виконкому Чернівецької міськради Антоніна Бабюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини