У Ратуші спростували фейк Каспрука про приватизацію комунальних приміщень

06.12.2018

каспрукНа своєму останньому «брифінгу», який проводився персонально для бурбаківського телеканалу «ТВА», Олексій Каспрук розповсюдив черговий фейк про те, що з переліку об’єктів комунальної власності, які не підлягають приватизації, нібито, виключили більше 100 приміщень.

«Такий перелік приміщень завжди приймався. Єдине – наші нові очільники при підготовці цього рішення “загубили” близько 130-ти приміщень, які знаходяться у центральній частині міста, і які орендуються сьогодні різними структурами, в тому числі громадськими організаціями. А це означає, що вони готуються до приватизації цих приміщень», – лякав чернівчан Олексій Павлович.

І навіть вигадав схему, що «приватизація» буде відбуватися за рахунок здійснення орендарями невід’ємних поліпшень. Звісно, що цю тезу одразу ж підхопили підконтрольні «Народному фронту», так звані, активісти та ЗМІ.

гавришНа сьогоднішній сесії Чернівецької міськради директор Департаменту економіки Ярослав Гавриш спростував чергову брехню Каспрука і повідомив, що перелік об’єктів, що не підлягають приватизації, навпаки розширили порівняно з тими часами, коли містом Керував Каспруком. А схема, якою він всіх лякав, є виключно його вигадкою.

«Насправді, це не відповідає дійсності. Оскільки в даний проект рішення у порівнянні з 2015 роком ми, навпаки, додатково включили десь близько 30 об’єктів. При тому, що виключено було лише один чи два об’єкта, які на сьогоднішній день вже не використовуються бюджетними установами.

До того ж, положення забороняє громадським організаціям, політичним партіям, бюджетним установам, іншим організаціям проводити викуп за рахунок невід’ємних поліпшень», – зазначив Ярослав Гавриш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини