Якби не бездіяльність Каспрука навесні та влітку, то у Чернівцях можна було б відремонтувати більше доріг

03.12.2018

ремонтПісля того, як колишній міській голова Олексій Каспрук за бездіяльність був відправлений у відставку, у Чернівцях активно розпочався ремонт доріг. І це одразу дало відчутний результат. Лише за чотири місяці були проведені ремонтні роботи на 31 вулиці. При тому що за сім місяців, коли Каспрук керував містом, відремонтували всього лише три невеличкі вулички. Та й за минулий рік в плані ремонту доріг екс-меру не було чим похвалитися.

Звісно, що нині погодні умови внесли свої корективи. Однак, як запевнив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, на деяких об’єктах ведуться роботи, що дозволені будівельними нормами, а на деяких – роботи призупинені. Але, зважаючи на сприятливий прогноз погоди, ремонтні роботи відновляться у найближчі дні.

Водночас, за словами Василя Продана, у місті можна було б відремонтувати більше доріг якби екс-мер мав бажання проводити ці роботи навесні та влітку. До того ж бездіяльність Каспрука призвела до того, що зросла вартість ремонту деяких об’єктів, адже подорожчали будівельні матеріали. Зокрема тонна асфальту зросла у ціні з 1600 до 2400 гривень. Тож, по тих дорогах, які нині ремонтуються, робити затягувати не будуть. А по всіх об’єктах, що заплановані на наступний рік, роботи розпочнуться вчасно.

Подробиці у сюжеті телеканалу «Чернівецькій промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини