На Буковині у пожежі загинули дві людини

03.12.2018

пожежа1 грудня у с. Біла Криниця Глибоцького району під час пожежі у житловому будинку загинув власник, 1925 р. н. Пожежа виникла о 00:27. Її помітила сусідка, яка у цей час поверталася додому з роботи.

На місце події було направлено вогнеборців 14 державної пожежно-рятувальної частини смт Глибока та місцевої пожежної охорони сіл Ст. Вовчинець та Черепківка. Під час ліквідації пожежі у будинку рятувальники виявили тіло власника без ознак життя. Площа пожежі склала 60 м. кв.

 Ще один трагічний випадок цього ж дня трапився у с. Ожево Сокирянського району – загорівся житловий будинок, в якому проживав 83-річний місцевий мешканець. Про пожежу рятувальників повідомили сусіди.  Площа займання склала 90 м. кв. На ліквідацію пожежі було направлено черговий караул рятувальників 8 державної пожежно-рятувальної частини м. Сокиряни.

Під час ліквідації пожежі в одній з кімнат будинку вогнеборці виявили без ознак життя тіло господаря.

 На даний час причини пожеж, де загинули люди, встановлюються. Тіла загиблих чоловіків направлено на судово-медичну експертизу для встановлення остаточних причин смерті, – пише прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини