Вартість проїзду в тролейбусах зросте, але чернівчани будуть платити як і раніше 3 гривні

30.11.2018

тролейбусВчора відбулись громадські слухання щодо підняття тарифу на проїзд у тролейбусах. Учасники слухань підтримали пропозицію підняття ціни на проїзд до економічно обґрунтованого – 4 гривні 50 копійок. Проте підвищення тарифу не вплине на гаманці чернівчан, оскільки різницю в тарифі будуть компенсовувати з бюджету міста, а містяни як і раніше платитимуть 3 гривні. Про це написав на своїй сторінці в мережі фейсбук голова громадської ради при виконкомі Володимир Дорош

«Щойно закінчились громадські слухання щодо підняття тарифу на проїзд у тролейбусах з 3,80грн. до 4,50грн.

Учасники громадських слухань переважною більшістю голосів проголосували за підняття тарифу до економічно обґрунтованого – 4,50грн, але на гаманці чернівчан підняття цін не вплине. Як голова громадської ради, вніс пропозицію, яку підтримала більшість.

Чернівчани, як і раніше, платитимуть за проїзд у тролейбусі – 3,00грн. Різницю у розмірі 1,50грн. відшкодовуватиме бюджет.

Окрім цього, учасники громадських слухань проголосували за необхідність якнайшвидшого оновлення тролейбусного парку шляхом придбання нових тролейбусів, запровадження електронного обліку та установлення електронних інформаційних табло з графіками маршрутів»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини