Бурбак просить Авакова розібратися, чому Каспрук не ремонтував дороги

26.11.2018

Аваков БурбакСудячи з усього, нардепу від «Народного фронту» Максиму Бурбаку чомусь не подобається, що після того, як його однопартійця Олексія Каспрука за бездіяльність відправили у відставку з посади мера, у Чернівцях нарешті почали ремонтувати дороги. Тому всюдисущий нардеп написав гнівного листа ще одним своїм однопартійцям, міністру внутрішніх справ Арсену Авакову та міністру інфраструктури Володимиру Омеляну з проханням перевірити якість проведення цих робіт.

Але, при цьому, як не дивно, задав одне дуже просте і логічне запитання – чому дороги не ремонтувалися у сприятливу погоду впродовж року?

Хоча, задавати він його мав би не міністрам, а власне, Каспруку, який на той час був міським головою.

І ось тут варто пригадати, що починаючи з квітня місяця цього року, Олексій Павлович на кожному своєму щотижневому брифінгу розповідав, що тендери проведені, підрядники визначені і ремонт доріг от-от розпочнеться. Сприятливий час минав, Каспрук обіцяв та паралельно шукав відмовки, чому ремонтні роботи не розпочинаються. Врешті-решт дійшло до того, що за сім місяців у місті капітально відремонтували 3% доріг від запланованих об’ємів. При тому, що кошти на ремонтні роботи були виділені депутатським корпусом міськради у повному обсязі.

І лише після відставки Каспрука у місті повноцінно розпочали ремонтувати дороги. Тому й не дивно, що на деяких об’єктах роботи затягнулися до пізньої осені, тим більше і погода сприяла цьому.

З огляду на це, залишається сподіватися, що Аваков та Омелян відреагують на лист Бурбака, розберуться, чому їхній однопартієць по «Народному фронту» Олексій Каспрук провалив ремонт доріг у Чернівцях та зроблять відповідні оргвисновки…

бурбак_лист

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини