Чернівчани матимуть змогу обрати як виглядатимуть дитячі майданчики у місті

22.11.2018

майданчики11Чернівці приєдналися до 30 інших міст України, де запровадили механізм публічних консультацій у рамках проекту «Задай курс владі» за підтримки «Національного Демократичного Інституту» (NDI). Предметом першого обговорення є вигляд дитячих майданчиків, які встановлюватимуть у місті.

Кожен містянин може долучитися до публічної консультації і обрати вигляд та тип майданчика відповідно до свого уподобання. Серед варіантів майданчиків, які можуть облаштувати у Чернівцях такі:

  1. Стандартні – типові майданчики з різнокольоровими конструкціями, у яких є гойдалки, пісочниці та гірки.
  1. Екомайданчики – дитячий простір, що сприяє знайомству із природою. У конструкції використовують натуральні матеріали: дерево, пісок, каміння, траву природніх кольорів.
  1. Креативні – масштабні арт-об’єкти, що втілюють певний творчий задум. Унікальність проектів обумовлює їхню високу вартість та затрату часу для розробки ідей і конструювання споруд.

Кожен охочий може долучитися до консультації за посиланням або відправити СМС з текстом «4237 номер відповіді» на номер 093 177 00 35. Триватиме публічна консультація з 22 листопада до 22 грудня, – пише promin.cv.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини