Забудовник Бурбака погрожує стріляти у чернівчан

21.11.2018

28 червня 44Мешканці сусіднього будинку вже давно жаліються на незаконне будівництво на перехресті вулиць 28 червня та Івана Богуна, яке пов’язують з народним депутатом від «Народного фронту» Максимом Бурбаком.

Внаслідок самовільних будівельних робіт на стінах їхнього будинку з’явилися тріщини і він почав руйнуватися. З будівельного майданчику на їхнє подвір’я постійно падають будівельні матеріали і одного разу шматком цегли ледь не вбило маленьку дівчинку.

Люди неодноразово зверталися до різноманітних інстанцій, міська рада скасувала договір оренди земельної ділянки. Але забудовник, відчуваючи безкарність та підтримку впливово нардепа, продовжує незаконно зводити багатоповерхівку у буферній зоні ЮНЕСКО.

Дійшло до того, що будівельники захопили частину сусіднього подвір’я і встановили там паркан.

Коли ж обурені пенсіонери та інші мешканці будинку вирішили той паркан зі свого подвір’я прибрати, то представник забудовника прямим текстом пригрозив цим людям, що у них будуть стріляти та заковуватимуть їх у кайданки.

«Обєкт під охороною. Наступного разу, якщо будуть такі провокації, буде застосовано спеціальні засоби, в тому числі, травматична зброя. Також при затриманні можуть бути застосовані кайданки та інші спеціальні технічні засоби», – розповів представник забудовника Олександр Маркідонов у коментарі “бурбаківському” телеканалу «ТВА».

Вочевидь, правоохоронцям варто було б зацікавитися такими заявами забудовника, адже якщо за підтримки Бурбака він продовжує вести незаконні будівельні роботи та захоплювати сусідні території, то що завадить йому дати команду застосувати зброю проти бабусь і молодих мам.

Нагадаємо, вчора мешканці за підтримки декількох представників «Національного корпусу» розібрали згаданий паркан. На місце одразу ж прихали патрульні, слідчо-оперативна група, і навіть два автобуси зі спецпризначенцями.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини