У поліції пояснили навіщо викликали два автобуси з нацгвардійцями до людей, які виступили проти скандального будівництва Бурбака (відео)

21.11.2018

нацдружини_28 червня

Захищати бізнес нардепа “Народного фронту” приїхали бійці “Національної гвардії”.

Вчора під час чергового конфлікту чернівчан зі скандальним забудовником, який незаконно зводить офісний центр на вулиці 28 червня,44 і якого кришує нардеп від «Народного фронту» Максим Бурбак на місці події окрім патрульних та слідчо-оперативної групи, приїхало ще й два автобуси з бійцями Національної гвардії.

Хоча мешканці разом з декількома представниками «Національного корпусу» всього лише розбирали паркан, який забудовник самовільно встановив на їхньому подвір’ї, жодних незаконних дій не вчиняли і масових заворушень не влаштовували.

Водночас, як пояснив заступник начальника управління превентивної діяльності ГУ НП у Чернівецькій області Юрій Телегуз, що групи швидкого реагування приїжджають, якщо звернення стосується групових порушень громадського порядку, чи відбувається велике скупчення людей.

Зазвичай на подібні конфлікти приїжджає максимум пару патрульних авто та слідчо-оперативна група. Але тут схоже нардеп від “Народного фронту” Максим Бурбак перестрахувався гадаючи, що обурені мешканці почнуть нищити його будівлю і “замовив” на захист свого бізнесу два автобуси бійців “Національної гвардії”.

Подробиці у сюжеті телеканалу «Чернівецькій промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини