Студентів на підтримку Каспрука “зганяла” дружина начальника управління освіти Сергія Мартинюка?

20.11.2018

дружина МартинюкаНайбільш активно закликав студентів прийти на засідання суду та підтримати Олексія Каспрука в обмін на гарні оцінки  голова студради математичного факультету ЧНУ Тарас Яремак.  У коментарях в соцмережах він цього і не заперечував, але видавав це виключно за власну ініціативу. Хоча, здавалося би, яке відношення має майбутній математик до політичної кар’єри знятого за бездіяльність колишнього міського голови? Це по-перше. А по-друге, яким чином звичайний студент, хоч і голова студради, може впливати на оцінки. Тому очевидно, що діяв він не самостійної а за чиїмись “мудрими” вказівками.

Якщо ж зважити, що заступником декана математичного факультету працює така собі Ольга Мартинюк, яка є дружиною вірного прислужника екс-мера, начальника міського управління освіти Сергія Мартинюка, то все стає на свої місця.

І виходить, що руками голови студради на студентів тиснули, вимагаючи їхньої присутні у суді, згадана викладачка та її чоловік.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив студент Ярослав Величко.

“Як ми всі знаємо, голів студрад обирають ще до виборів, у деканаті. І потім голова комунікує з профільним заступником декана. Цікаво, хто ж у нас заступник декана на математичному факультеті?

А тут все просто, дружина скандального, (поки що) начальника управління освіти Сергія Мартинюка. Отут пазл і склався.

В агітації було сказано, “будуть викладачі”, так вони ж і були (другий скріншот), дружина пана Мартинюка, тепер приблизно зрозуміло хто мною зайнявся..

Думаю пояснювати дотичність Мартинюка і Каспрука не потрібно”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що напередодні останнього засідання суду по справі Каспрука Ярослав Величко повідомив, що у соцмережах студентів у добровільно-примусовому порядку запрошують на засідання підтримати екс-мера.

Практично одразу ж після цього Ярослава Величка несподівано виселили зі студентського гуртожитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини