Нічого не робити для Каспрука було найкращими держбудівельними нормами. Але цим ДБНом ми користуватись не будемо, – Василь Продан

20.11.2018

45309828_1254017701405351_5261701306900283392_nРемонт проспекту Незалежності триває з дотриманням усіх Державних будівельних норм.

Відправлений у відставку за бездіяльність екс-мер Олексій Каспрук, який не звик до того, що в місті щось робиться, вкотре критикує міську владу за роботи, що тривають у місті.

Колишньому міському голові, привиділись асфальтні роботи на Проспекті, за що він розкритикував діючу владу. «Державні будівельні норми чітко вказують, за яких умов можливе якісне асфальтування», – написав екс-мер у себе на фейсбук сторінці.

Але оскільки досвіду проведення будь-яких робіт у місті в Олексія Павловича не так багато, то він можливо міг і не знати, що асфальтування в той день не велось, а було укладання бордюрів, які можна укладати при такій температурі, згідно згаданих Каспруком норм ДБН.

Про це під час прямого ефіру на своїй сторінці повідомив секретар міськради Василь Продан.

«На Проспекті ніяких асфальтних робіт не ведеться, там виключно укладаються бордюри. А бордюри можна укладати при мінімальній температурі -5 градусів, на сьогоднішній день  +1-0 градусів, тож відповідно всі ті роботи, які повинні відбуватися при такому температурному режимі, ми робимо і жодні закиди наших опонентів нас не зупинятимуть.

Якщо хтось посилається на ДБНи, то я скажу, що найкращий ДБН для Каспрука – це було нічого не робити. Цим ДБНом ми не будемо користуватися. Всі роботи ми будемо виконувати як дозволяє нам погода та температурний режим. Звичайно, при мінусовій чи нульовій температурі асфальт вкладатися не буде», – заявив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини