У справі нардепа від “Народного фронту” Пашинського, який стріляв у людину, підлеглі Авакова вручили підозру потерпілому

14.11.2018

Пашинський АваковЗа словами адвоката, правоохоронці дочекалися, поки вщухне резонанс.

Поліція вручила підозру В’ячеславу Хімікусу, який постраждав від дій нардепа фракції “Народний фронт”  Сергія Пашинського. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила адвокат Марина Парінова.

“Майже через 2 роки після нещасливої новорічної ночі, коли депутат Пашинський прострелив ногу В’ячеславу Хімікусу поліція вручила підозру. Підозру вона вручила Хімікусу: хуліганив, мовляв, нападав на нардепа, який проїжджав мимо в “Мерседесі”, від чого нардеп сильно постраждав”, – написала юрист.

За її словами, правоохоронці дочекалися, поки вщухне резонанс, і “тихесенько, без адвоката, рано вранці приїхали додому і вручили підозру”, – пише ua1.ua.

“Що характерно, нанесення вогнепального перелому беззбройного перехожому для нардепа Пашинського не спричинило ніяких наслідків, сидить в парламенті і приймає нам закони. Але нічого з цього не вийде, рано чи пізно, сяде в тюрму”, – додала Парінова.

Нагадаємо, у грудні 2016 року нардеп від “Народного фронту” Сергій Пашинський стріляв з нагородної зброї у людину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини