Для маршруту №9 плануємо придбати шість нових тролейбусів, – Василь Продан

09.11.2018

Василь ПроданДнями у Чернівцях пройшли вдалі випробування нового тролейбусного маршруту №9, який пролягатиме від Гравітону вулицями Руською, Винниченка, проспектом Незалежності до готелю «Турист», а в перспективі і до Соборної площі.

Для обслуговування цього маршруту планують придбати шість нових тролейбусів. Окрім цього, місто й надалі буде закуповувати тролейбуси з Європи.

 «Шкоди», які їздили по Європі, гарно зарекомендували себе на наших вулицях. А нові вітчизняні тролейбуси не можна пускати на 3-й та 5-й маршрути. Ті чотири тролейбуси, які закупили навесні, якщо їх залишити на маршруті, вони зиму не переживуть. Порівняно з тим, як робили тролейбуси 15-20 років назад, звичайно вони набагато слабші. Бо коли новий тролейбус їде по бруківці, то не витримує електроніка, до того ж, вони зроблені з набагато тоншого металу. Відповідно, нові тролейбуси не можна випускати на бруківку.

Ми плануємо закупити для дев’ятого маршруту шість нових тролейбусів і двадцять тролейбусів з Європи на інші маршрути. У  тому числі і десять тролейбусів-«гармошок». Можливо, частину тролейбусів встигнемо придбати ще цього року», – повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан в ефірі програми «Чия правда» на телеканалі «Чернівецькій промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини