За незалежність, волю і мир в Україні ми боремося з повною віддачею, – Юлія Тимошенко про санкційні списки Кремля

05.11.2018

ТимошенкоЮлія Тимошенко у Чернівцях відповіла на запитання журналістів про включення її в санкційні списки Кремля. Про це повідомили у прес-службі обласної організації партії ВО «Батьківщина».

«Ви потрапили в санкційні списки Кремля, прокоментуйте це, будь ласка», – поставила запитання журналістка газети «Голос краю» Світлана Масловська.

«Що стосується санкцій, введених Росією… Трохи шкода Петра Порошенка, – зіронізувала Тимошенко. – Тому що він в останній час вибудовував ретельно свою стратегію перемоги на другий президентський термін, базуючись на брудній технології, що він якби «патріот України», а  я якби «рука Кремля». Це головна стратегія його виборчої кампанії. І тоді «армія, мова, віра», а у нас ніби дружба там з «пятою колоною» і з кимось іншим. Знаєте, мені іноді здається, що життя іноді таку грубу, махрову неправду розставляє по своїх місцях і просто показує суспільству, де правда, а де ні. І от якраз цей санкційний список країни-агресора якраз і говорить про те, що Порошенко, його компанія, його корумповане оточення санкцій від Росії не отримали. Це означає, що це одне ціле  – в тому числі і що стосується бізнесу на війні. А я і моя команда потрапили в цей санкційний список. Саме тому, що ми не сповідуємо подвійних стандартів. І за незалежність, волю і мир в Україні ми боремося з повною віддачею. І чому шкода Петра Олексійовича і його пропагандистську свору – тому що вся їх піраміда повністю на очах розсипалась. Яку вони будували останні роки. Так, я думаю, буде і з іншою неправдою, яку він намагається нав’язати українцям». 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини