Іван Мунтян: Наші предки зробили рішучий крок заради нашого гідного майбутнього у Великій Україні

03.11.2018

83217На цьому наголосив керівник представницької владик раю Іван Мунтян, вітаючи гостей та учасників мистецької імпрези, що відбулася у фойє адміністративного приміщення Чернівецької обласної ради та Чернівецької обласної державної адміністрації сьогодні, 2 листопада, до 100-річчяя Буковинського народного віча.

«Сто років тому наші предки зробили рішучий крок заради нашого гідного майбутнього у Великій Україні. Вірю, що незважаючи на те, що сьогодні нам знову доводиться боротися за незалежність і суверенітет України, рішучість та мудрість допоможуть нам отримати перемогу, а наші нащадки пишатимуться нами так само, як нині ми пишаємося учасниками вікопомного Буковинського віча 1918 року», – відзначив голова крайового парламенту Буковини.

Відтак, Іван Мунтян взяв участь в урочистій церемонії спецпогашення ювілейної марки та конверта, виготовленого Чернівецькою дирекцією ПАТ «Укрпошта» з нагоди знаменної події, а також ознайомився з тематичною виставкою картин буковинських живописців – членів Національної спілки художників України та вихованців освітніх закладів нашого краю художньо-естетичного спрямування, – повідомляє прес-служба обласної ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини