Освітянська спільнота Буковини однією з перших відреагувала на виклики сьогодення, – Іван Мунтян

07.10.2018

166На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистостей,  що відбулися 5 жовтня, у Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» з нагоди прийдешнього Дня працівників освіти.

«Вважаю, що День працівників освіти – це воістину всенародне свято, адже пошановуючи у цей день педагогів, український народ засвідчує свою повагу до визначної ролі освіти загалом та освітян зокрема у процесі розбудови незалежної України. Знаю, що здобутки буковинських освітян не потребують додаткових компліментів. Все ж, хочу звернути увагу на те, що саме освітянська спільнота нашого краю однією із перших відреагувала на виклики сьогодення та нині робить усе залежне задля гармонійного розвитку наших дітей відповідно до кращих європейських стандартів. Переконаний: що буковинські педагоги з честю пройдуть усі випробування та виконають усі поставлені перед ними сьогоденням завдання. У свою чергу хочу запевнити, що освітяни завжди можуть розраховувати на підтримку з боку представницької влади краю. Так, обласна рада й надалі буде спрямовувати кошти обласного бюджету для виплати стипендій за високі досягнення та здобутки у праці», – наголосив посадовець.

Відтак, разом із головою Чернівецької обласної державної адміністрації Олександром Фищуком голова крайового парламенту Буковини вручив нагрудні знаки «Василь Сухомлинський» та премії імені Омеляна Поповича кращим педагогам нашого краю. Знаного в області освітянина Корнелія Нікітовича Іван Мунтян нагородив Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною», – пише прес-служба облради.

167

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини