На Сокирянщині вихователька дитячого садочку побила хлопчика

03.10.2018

побиття_дитина2 жовтня на засіданні районної комісії з питань захисту прав дитини при Сокирянській районній держаній адміністрації  розглядали факт жорстокого поводження з малолітньою дитиною у Коболчині.

Відомо, що до служби з питань захисту дитини звернулася жителька села Коболчин, яка повідомила, що 19 вересня у дошкільній дитячій установі її малолітнього сина побила вихователька.

Як розповів головний спеціаліст служби у справах дітей Олександр Гладкий, працівники районної адміністрації запросили на засідання комісії керівника Коболчинського дитсадка, виховательку, яку звинувачують у жорстокому поводженні та очільника відділу освіти Сокирянської ОТГ, однак всі вони проігнорували засідання.

Після знущань над хлопчиком, за словами матері постраждалої дитини, Інни Якубовської, працівники дитсадка, намагаючись заспокоїти дитину, без дозволу батьків змушували хлопчика вжити невідомі ліки, у той час, як він уже тривалий час лікується.

Крім того, мати розповіла, що це вже не перший випадок упередженого ставлення працівників дитячої установи до її дитини – раніше через те, що жінка не вчасно здала кошти на зошити, маленький Микита більше місяця не займався в загальній групі.

На час конфлікту, Інна Борисівна перебувала на реабілітації разом зі старшою дитиною з особливими потребами, тому не змогла вчасно розібратись в даній ситуації, відтак повідомила про даний факт Сокирянське відділення поліції.

Тут же на засіданні районної комісії з питань захисту прав дитини правоохоронці інформували, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження, наразі розпочато розслідування. А факти даної справи ретельно перевіряються.

Мати більш ніж впевненна, що винні ухиляться від покарання, адже «в особистій розмові керівник Коболчинського дитсадка повідомила їй, що остання може скаржитись куди завгодно –  результату не буде ніякого, адже голова міської ради – її вінчальний батько, а заступник голови Чорний – колега по чарці оковитої», – повідомляє “Північно-Бесарабський портал”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини