Чернівчани заборгували за тепло 31 мільйон гривень

02.10.2018

боргЗа словами директора МКП «Чернівцітеплокомуненерго» Олександра Меленчука, на сьогодні борги населення за тепло складають 31 млн. грн. У цей же період минулого року було майже удвічі менше – 18 млн. Насправді ситуація, яка є зараз, загрозлива.

Водночас, борг теплокомуненерго перед ПАТ «Чернівцігазом» становить 8 млн. грн. Це, власне, саме ті кошти, які боргує населення.

МКП «Чернівцітеплокомуненерго» звертається до споживачів з проханням погасити існуючу заборгованість та своєчасно і в повному обсязі проводити оплату за спожиті послуги з теплопостачання.

Тільки за умови сумлінних розрахунків споживачів за послуги з теплопостачання можливе якісне та надійне надання послуг в опалювальний сезон 2018-2019рр.

У разі нездійснення оплати за послугу з централізованого опалення та теплову енергію до  1 листопада 2018 року, підприємство змушене буде звертатись до суду щодо арешту майна, помешкань боржника, обмежень виїзду за межі України, а також залишаємо право на залучення колекторських установ для спонукання до погашення існуючої заборгованості, – повідомляє прес-служба “Чернівцітеплокомуненерго”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини